Aanbod

Welkom bij het aanbod van be(come) who you art. Hieronder vind je een korte beschrijving. Meer informatie per item is te vinden door op de titel te klikken.

Therapie

Soms loopt het leven niet zoals jij verwacht. Tijdelijk of voor een langere periode. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven, doordat je te kampen kreeg met een verlies, doordat het leven moeilijk is, door een (psychische) ziekte, doordat je moe bent, teveel stress hebt. Om zoveel andere redenen. Toch geloof ik erin dat ieder van ons de mogelijkheden in zich heeft om van zijn/haar leven een “kunst” te maken. Een mooie be-leven-is. Een samengaan van de mooie en de lelijke aspecten van het leven. Therapie kan één van de manieren zijn om te zoeken hoe jij van je leven (opnieuw) een “kunst” kan maken. Een leven waarin jij je goed voelt. Bij be(come) who you art kan je terecht voor psychotherapie, creatieve therapie of therapie met een hond als co-therapeut.

Met hondjesmaat

Honden kunnen een belangrijke rol vervullen in een mensenleven en in veranderingsprocessen. Tijdens mijn opleiding tot hondengedragsdeskundige besloot ik “met hondjesmaat” op te starten. Hierin zijn verschillende opties: (al wandelend) psychotherapie met mijn hond erbij, psychotherapie met jouw hond erbij of begeleiding in de basisopvoeding van je hond.

Samen goed in je vel

Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in het doen en laten van zijn/haar hond en van zichzelf aan de hand van 7 sessies.

Verbindende communicatie

Kennis maken met de vier principes en de drie processen van verbindend communiceren via 4 workshops.